Website leasen

Website leasen

Leasen van een website, bestaat dat? Ja zeker, Website Online Kopen biedt u de mogelijkheid om eventueel uw website te leasen.  Wij kunnen u een pakket aanbieden met daarin :

  • Het gekozen templaten restylen naar uw wens
  • De hosting en domeinnaam
  • De installatie, configuratie en beveiliging van de website
  • Support van ons Dynacontent CMS beheersysteem
  • Dus eigenlijk alles om uw website binnen 24 uur online te zetten!

Voor elk project wijzen wij een vast contactpersoon binnen Website Online Kopen toe.  U betaalt per maand en dit biedt dus gelijk duidelijkheid wat de vaste kosten zijn. De opstartkosten zijn al verrekend in het maandbedrag. Wel is de overeenkomst voor een website leasen voor ten minste 12 maanden. Hierna kunt u ervoor kiezen om de overeenkomst te verlengen of om over te stappen naar een andere aanbieder, maar geloof ons, u wilt niet eens meer weg bij ons!

Op maat gemaakte website leasen

U heeft grotere plannen voor uw organisatie en ziet niet al uw wensen en eisen in de door ons aangeboden templates maar toch een website willen leasen? Natuurlijk maken wij ook websites en webshops op maat. En hebben wij meer modules dan dat wij u hier laten zien. Informeer eens bij ons wat opties kunnen zijn voor u en maak snel een afspraak. Want wat Website Online Kopen zo bijzonder maakt, is onze persoonlijke benadering. Dit zit al in de prijs verwerkt. Wij geloven dat creativiteit niet kan zonder de persoonlijke touch. Wij starten dus met een persoonlijke kennismaking, bij u of bij ons. Alles kan, alleen lekkere koffie of thee is een vereiste. En omdat wij al 15 jaar meer dan trots zijn op ons werk, komen wij onze ideeën in levende lijve presenteren, gewoon omdat wij overtuigd zijn van onze kwaliteiten!

Website lease voor een beginnende ondernemer

U begint een eigen zaak en/of een webshop? Maar (nog) geen kapitaal om een website te maken? Bij Website Online kopen kunt u uw website ook leasen. Geen grote investering nodig dus, maar een maandelijks termijnbedrag, zodat u rustig en zonder financiële stress uw droomzaak kunt gaan opbouwen.  Wij bieden diverse pakketten aan om u zo goed mogelijk te voorzien met wat u daadwerkelijk nodig heeft. Want geen enkele website of webshop is hetzelfde, qua functionaliteit maar ook qua design. Wat wilt u uitstralen naar uw klant? Hoe groot wilt u worden en kan internetmarketing daarbij helpen? Ook hierbij kan Website Online kopen u adviseren. Neem snel vrijblijvend contact op met ons en laat u verrassen door al onze mogelijkheden, dus ook op het gebied van een website leasen.

Websiteonlinekopen.nl logo
Websiteonlinekopen.nl
Website leasen bij Website Online Kopen
Laat uw reactie achter
Copyright 2024 Websiteonlinekopen.nl | Alle vermelde bedragen zijn exclusief 21% BTW | | Sitemap |
Wij komen graag bij u langs Maak een vrijblijvende afspraak

Wij komen vrijblijvend bij u langs

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.